استاد حوزه علميه قم گفتند: بيشتر مشكلاتي كه گريبانگير كشور شده، ناشي از بيتقوايي است.
به گزارش اخلاق نیوز به نقل از فارس، آيتالله العظمی عبدالله جوادي آملي ظهر امروز در جمع اقشار مختلف مردم با اشاره به مراحل تقوا اظهار داشتند: الفباي دين تقواست و تقوا خود داراي فوايد بيشماري است.
ایشان در ادامه يادآوري مرگ را از فوايد تقوا دانستند و افزودند: در فرهنگ انسانهاي ماديگرا مرگ پايان زندگي است و زماني است كه انسان را از پاي درميآورد و به نيازهاي او اعم از خوراك و پوشاك پايان ميدهد.
استاد حوزه علميه با اشاره به نگرش جهانبيني الهي به مرگ اظهار داشتند: مرگ در اين دنيا طليعه معياد و به منزله پاييز براي انسان است.
ایشان عمل به تقوا را نيز مدنظر قرار دادند و گفتند: چون فرصت باقي است و تا وقتي جان در بدن داريم، بايد در عمل به تقوا و رعايت آن بكوشيم.
آيتالله العظمی جوادي آملي با بيان اينكه خداوند سميع و رحيم است، افزودند: خداوند داراي دو سمع ظاهري و اعتباري است.
ایشان با درخواست از مردم به توبه به پيشگاه الهي و درخواست آمرزش گناهان از حقتعالي اظهار داشتند: تا فرصت داريد از خداوند درخواست آمرزش كرده و توبه كنيد؛ چون هنگام احتضار، توبه فايدهاي ندارد.
استاد حوزه علميه قم در پايان تاريكي، مرگ، تلخي و دشواري را از آفات مرگ برشمردند و بيان كردند: آنچه پس از مرگ ما برجاي ميماند اعمال و كردار ماست؛ پس بكوشيم با اعمال خوب ديگران را از خود راضي نگه داريم
:: موضوعات مرتبط:
اجتماعی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 330
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0